Single en toch gezellig samen eten? Schuif maar aan!

 

Nieuwe mensen leren kennen, een luisterend oor, een goed gesprek?

Dat kan vanaf woensdag 5 juni bij "De Aanschuiftafel" van De Kantine in Mijdrecht.

 

Over de hele wereld verbindt eten mensen. Wanneer je samen aan een maaltijd deelneemt, ontstaat er vanzelf een ontmoeting. Zelfs als je elkaars taal niet spreekt of uit verschillende culturen komt. Je observeert de ander en wordt op een liefdevolle en gelijkwaardige manier gezien. Sinds 1950 is het aantal mensen in Nederland dat alleen woont vertienvoudigd, dat zijn op het ogenblik  ruim 3 miljoen mensen. De meeste zijn alleen maar niet eenzaam. Maar toch zouden veel mensen het fijn vinden zo af en toe samen aan tafel te zitten. Dit was voor ons bij De Kantine een reden om een proef te gaan doen met de aanschuiftafel, zegt Lilian van der Schaaf, eigenaar van De Kantine in Mijdrecht. "In mijn vrienden- en kennissenkring hoor ik regelmatig van singles dat ze het leuk zouden vinden af en toe eens met andere alleenstaanden te kunnen eten, gewoon in een ongedwongen, veilige en ontspannen setting met geen ander bedoeling dan van elkaars gezelschap te genieten tijdens een diner"." vanaf 18.00 uur is men welkom, we maken een grote tafel waarbij men dus letterlijk kan aanschuiven en kun je als single ongedwongen dineren en elkaar ontmoeten in een gezellige, ontspannen sfeer.

 

Het principe is eenvoudig je meld je aan via: info@dekantinemijdrecht.nl. Of klik op onderstaande knop en je komt rechtstreeks in ons reserveringssysteem. Een single vriend of vriendin meenemen mag natuurlijk ook!

 

De keuken van de Kantine bereidt een lekkere maaltijd. Je schuift aan en laat je verrassen, we eten "wat de pot schaft", een 3 gangen menu geserveerd aan tafel (met dieetwensen kan uiteraard rekening worden gehouden).

De kosten voor deelname zijn € 15,95 (excl. drankjes).